top of page

Om Grammatiktossen
Grammatiktossen.dk startede som en instagramprofil i efteråret 2019, hvorfra jeg stadig nonprofit deler ud af alt, der omhandler dansk grammatik og retstavning, når det omhandler de skrevne ord.

Som uddannet grafisk designer og korrekturlæser udsprang ideen til at føre mine råd og regler over i nogle enkle grammatikplakater, som passer ind næsten alle steder; skoler, institutioner, værksteder, redaktionsgange,
kantiner, private kontorer osv. Det viste sig at være en god idé. Udvalget vokser stille og roligt, og især min lille håndbog "Lige ved Hånden" går som varmt brød.

Jeg er vild med grammatik og sætter en ære i at værne om et korrekt dansk. Dette med en stor respekt, anerkendelse og forståelse for dem, der har det svært. I mit univers bliver der ikke peget fingre ad nogen. Her er plads til alle, og der kan ikke stilles dumme spørgsmål. Jeg bestræber mig i øvrigt på at besvare alle de spørgsmål, jeg får tilsendt. Det er dog vigtigt for mig at sige, at jeg ikke har nogen universitetsgrad i dansk. Grammatiktossen er et hobbyprojekt, så jeg er også bare et menneske og laver selv fejl. Ingen er perfekt. Heldigvis. 

Sidder du med et spørgsmål om noget grammatik, der driller, så skriv endelig til mig. Det er uforpligtende og koster ingenting. Følger du mig ikke allerede på Instagram eller Facebook, så kom ind og vær med. 

Har du et ønske eller en idé til udvidelse af sortimentet, er du meget velkommen til at dele det med mig. 

 

Tak for besøget!

Kærlig hilsen Trine

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page