top of page

Grammatik behøver ikke at være kedeligt – tværtimod!

Grammatiktossen_02.jpg

"Jeg fik 6 i skriftlig dansk til min studentereksamen tilbage i 1992, så det lå ikke i kortene, at jeg skulle ende med at beskæftige mig med dansk grammatik".

Jeg hedder Trine Andersen og er maskinen bag Grammatiktossen. Oprindeligt er jeg uddannet grafiker, men i 2016 tog jeg en korrekturlæseruddannelse, fordi mit grafiske øje for ofte blev forstyrret af sproglige fejl i det offentlige rum.

Sproglige fejl øger risikoen for misforståelser og går ud over afsenderens image og troværdighed.

 

Dette problem har jeg sat mig for at bekæmpe og afhjælpe. Med min jordnære tilgang til de daglige faldgruber, bruger jeg sjove og relevante eksempler fra hverdagen, inddrager humor og skiller mig ud ved at skære tingene ud i pap, så alle kan være med, når jeg videndeler på mine sociale medier og til mine foredrag.

 

Min mission er nemlig udelukkende at gøre grammatik letforståeligt; at give dig nemme regler og retningslinjer, for på den måde at afhjælpe din usikkerhed i skriftlig kommunikation, at genopfriske glemt indlæring og styrke din forståelse for de grammatiske principper.

Ingen er perfekt. Alle laver fejl. Det gør jeg også.

 

Grammatiktossen er et autodidakt foretagende. Jeg har ingen papirer på mine kompetencer (udover et eksamensbevis fra min korrekturlæseruddannelse). Jeg bidrager blot med en ny og forfriskende måde at formidle grammatik på. De traditionelle metoder og de svære latinske betegnelser er gemt væk. Med et stort engagement bliver grammatik her præsenteret på en måde, du ikke vil gå glip af.

Grammatiktossen tilbyder gratis grammatikformidling på Instagram og Facebook, udbyder skræddersyede foredrag/kurser i hele landet og består derudover af en webshop med salg af egne bøger, postkort og plakater. 

Jeg er aldrig længere end et opkald væk. Du er også altid velkommen til at stille grammatiske spørgsmål.

De bedste hilsner

Trine

kontakt@grammatiktossen.dk

Tlf. 6147 7977

bottom of page